Hundhjälp

Detta är Maria Cristina som bor i Rumänien. Hon har ett livsprojekt – ett eget shelter med cirka 250 hundar, har cirka 30 egna hundar hemma, åker dagligen och delar ut mat till hundar på gatorna och i olika kommunala shelter – sammanlagt kämpar hon för att hjälpa närmare 700 hundar dagligen. Hon har också ett stort antal katter! Och hjälper alla slags djur.

Hon är mycket aktiv på facebook – Maria Cristina Rizea – och söker ständigt nya adoptörer till hundarna hon tagit under sitt beskydd. Maria åker varje månad till Hamburg och delar ut adopterade hundar till olika delar av Europa – Tyskland, Danmark, England, Belgien, Sverige…

Hon tar sig till för varje själ, och ser till att de får komma till veterinär, får mat och stor omsorg. Maria jobbar varje dag för att göra skillnad i Rumänien ett land där djuren inte har samma skydd som i t ex Sverige.

Vi har fastnat för Marias stora hjärta och själ. Vi åker varje månad till Hamburg och lämnar djurmat och saker till Maria. Allt gör vi ideellt och helt på eget initiativ. Vi har i dagsläget 15 hundar hemma hos oss och 8 av dem kommer från Maria Cristina. Det är något alldeles speciellt med gatuhundar – deras tacksamhet är oändlig och de visar enorm kärlek.

Vill Ni också vara med och stötta Maria Cristina Rizea genom att skänka foder (till alla slags djur), djursaker och allt som kan vara av värde för djuren eller Maria Cristina Rizea. Vi kommer och hämtar. Tusen Tack!

Vi lägger naturligtvis in Ert företagsnamn på facebooksidan som informerar om insamlingen, se facebook: Julia på rymmen/Juliahjälpen

Roger och Johanna Hökerud, Björkkullevägen 26, 448 96 Tollered,

Ni kan nå oss på telefon: 0730 817080 eller 0731 513882